Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Yusuf Sayatoglu
Yusuf Sayatoglu

NE GÜNLERE KALDIK

Yorum

NE GÜNLERE KALDIK

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

138

Okunma

NE GÜNLERE KALDIK

Ok yayından çıktı artık
Ne günlere kaldık Tanrı’m!!
Halk canından bıktı artık
Ne günlere kaldık Tanrı’m!!


Haksız baskılar dinmiyor
Enflasyon yüksek, inmiyor.
Halk durumu beğenmiyor
Ne günlere kaldık Tanrı’m!!


Sayatoğlu: dün dinciler
Kin kusuyor kin, dinciler.
Taşa karıştı inciler
Ne günlere kaldık Tanrı’m!!

Aşık Yusuf Sayatoğlu
Nisan 10, 2025 Lyndhurst

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne günlere kaldık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne günlere kaldık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE GÜNLERE KALDIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL