Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
SPARTAKÜS
SPARTAKÜS

ALLAH ÇOCUK VE KILIÇ

Yorum

ALLAH ÇOCUK VE KILIÇ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1457

Okunma

ALLAH ÇOCUK VE KILIÇ

ALLAH ÇOCUK VE KILIÇ

Kanayan güllerim
Ekmek ağacım
Samuray kılıcım
Hırkam, postum, azığım
Teslim taşım
Ehli beyt yoldaşım…

Keçileri bir bir kaçırıyorum
Sonsuz us’da yankılanıyorum
Yarı çıplak yargılanıyorum
Sizsiniz gecemin katilleri
Öldürür mü hiç ustasını çırağı?

Kâbe’nin örtüsü tutuşuyor
Üzerinde feriştahlar sevişiyor
Tasarlıyorum bir başka kadına Tanrı demeyi
Acaba doğurur mu yeni bir bilmeceyi
Kezzaplar serpiştiriyorum avuç avuç,ceset-i cemalime
Çek elini diyebilmeyi,beni engelleyen kitleye!

Ekmeğim aşımsın,tuzumsun yaşımsın
Sünnetimsin,farzımsın,selamete lazımsın
Senden ayrılmayı kendime hicap bilirim
Sen çocukluğumdan beri benim en yakın arkadaşımsın...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Allah çocuk ve kılıç Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah çocuk ve kılıç şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALLAH ÇOCUK VE KILIÇ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL