Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bymuzo
bymuzo

Ölü yağmurlar ...

Yorum

Ölü yağmurlar ...

( 5 kişi )

4

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1074

Okunma

Ölü yağmurlar ...

Kıskanma, herkes benim gibi ölemez
sen saçlarını ör şimdi yalnızlıkla
aç pencereni kendine ve gör siyahı
kaçışın yoksa kendinden işin zor

her adım bir sonrasını esir almış sanki
her gün giydiğin gözyaşlarını çıkar artık
bırak nefes alsın sana inanan kuşlar
süpür üstüne dökülen ihanetleri

git şimdi !

çok uzaklara

kendin bile bulma kendini ....



Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ölü yağmurlar ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölü yağmurlar ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölü yağmurlar ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
9.11.2013 22:05:37
5 puan verdi
Ağır dua, insanın kendini kendinin bulamaması.

Aman aman.:) Şiir güzel de oraya takıldı aklım.
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
6.11.2013 17:14:44
gönül sesinizdi dizelerde ki
saygımlasınız herdaim
Tuana Çelik
Tuana Çelik, @tuanacelik
6.11.2013 14:58:37
5 puan verdi
MÜKEMMELL DİZELER KUTLARIM ....SAYGILARIMLA...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL