Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şairimdertliyim
şairimdertliyim

...:::Sendemi:::...

Yorum

...:::Sendemi:::...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1614

Okunma

...:::Sendemi:::...

...:::Sendemi:::...


Sendemi bırakıp gidecektin...
Beni hayallerinden ,
Bu kadar çabuk mu silecektin!
Sendemi beni terk edecektin...

Yüzüme gülüp arkamdan konuşanlar,
Seni ve beni hiç düşünmeden harcayanlar,
Onlar mı mutlu olacaklar...
Seni de yalanlarıyla kandıracaklar!!!

Biliyorum seni benden ayırdıklarında amaçlarına varacaklar!
Seni de beni de bir hiç gibi kullanıp atacaklar!
Uyan artık ne olur...
Uyan da gör halimizi;
Neydik neredeydik;
Şimdi neredeyiz uyanda bir bak ne haldeyiz....

İsterdim mutlu bir birlikteliğimiz olsun,
İsterdim gönlümüze hüzün yerine neşe dolsun,
Dİlerim herşey gönlünce olsun...
Umarım onların yanında bari mutlu olursun!!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
...:::sendemi:::... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...:::sendemi:::... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...:::Sendemi:::... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
es
es, @es
3.1.2008 15:48:36
Efendim sevenler başkalarının sözüne bakmasın ya:(((....Tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL