Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şairimdertliyim
şairimdertliyim

...:::Çünkü Bizler Mehmetçiğiz:::...

Yorum

...:::Çünkü Bizler Mehmetçiğiz:::...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1451

Okunma

...:::Çünkü Bizler Mehmetçiğiz:::...

...:::Çünkü Bizler Mehmetçiğiz:::...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
...:::çünkü bizler mehmetçiğiz:::... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...:::çünkü bizler mehmetçiğiz:::... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...:::Çünkü Bizler Mehmetçiğiz:::... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
irfankocak
irfankocak, @irfankocak
22.12.2007 02:17:20
VATAN SİZE MİNNETTARDIR VE DUALARI SİZİNLEDİR KARDEŞ.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL