Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şebiyelda
şebiyelda

Aşk...

Yorum

Aşk...

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1269

Okunma

Aşk...

Tek boyutludur aşk...
Titreyen mum aleviyle yanmak,
Ateşlere teslim olmaktır.
Yanmayı göze alıp
Yakılmayı dilemektir,
Onu her görüşünde köz olup,
Tüm küllerinle ona savrulmak ,
Bir hortum gibi sarmalamaktır.
Ve öyle bir şeydir ki aşk..
Senin küllerinle beslenip başkasına eser
Ardında âmâ bakişlar birakir,
Esiş biter ,
Küller savrulur,
Geriye dinginlik ve sen kalırsın.



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aşk... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
19.10.2013 23:12:33
5 puan verdi
.......... Beğeni ile okudum aşkın anlatımını üstad.
Yüreğine kalemine sağlık
Yüreğin susmasın
___________________________________________Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL