Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
,.,.,.,.,.,.
,.,.,.,.,.,.

Yarım Hikaye

Yorum

Yarım Hikaye

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

756

Okunma

Yarım Hikaye

Yarım Hikaye

Bir çocuk sevdim buz gibi kalbi, sıcak elleri vardı
Yürüyeceğimiz çok yol vardı sevgili
Göreceğimiz çok yer
Ben sana yalnızlığımla gelmiştim
Yarımdım tamamlanırız sanmıştım
Yaralarıma dokundun iyi etmek için sanmıştım
Bana güven pişman olmazsın dedin; güvendim, gitmezsin sanmıştım
Sonradan farkettimki ben hep sanmıştım
Halbuki bir yalana sarılmışım
Gözleri, elleri yanımda; fakat ruhu başka yerde olana
Şimdi kapattım kapılarımı bir bir
Onun için değdi mi diye sorarsanız
Değdi mi bilmem ama boynumu eğdi
Başım yerde, ben artık gökyüzünü özlüyorum..

..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yarım hikaye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarım hikaye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yarım Hikaye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL