Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
nuhkenis
nuhkenis

yaralı bakışlar

Yorum

yaralı bakışlar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

664

Okunma

yaralı bakışlar

Bu kabusa odaklı şehirde
Sen dolu düşlerim var
Yoksun şimdi yanımda ya
Eksik gülüşlerim var


Saklanırım bir sonbahara
Özlem denen kışlarım var
Hayallerim bir bir vuruldu
Yaralı bakışlarım var

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaralı bakışlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaralı bakışlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yaralı bakışlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL