Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sarenur
sarenur

RASTGELE

Yorum

RASTGELE

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

999

Okunma

RASTGELE

RASTGELE

Yağmur yüzlü akşamın
Dalgın sularında yüzer
Hayat...

Zaman dökerken yapraklarını
Ömür bitiyor ne çabuk heyhat!
Memat...

Hatıralar toplanırken
Avuçlarında fotoğrafların
Tezat...

Bildikçe çoğalır bilmediklerin
Tadarsın acısını dünyanın
Bayat...






Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Rastgele Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rastgele şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RASTGELE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
4.8.2017 15:03:25
Çok çok beğendim...
Taktirlerimle Kutlarım…
........................................ Saygı ve Selamlar.
ŞAİRİNKÖŞESİ
ŞAİRİNKÖŞESİ, @sairinkosesi
28.9.2013 21:44:14
5 puan verdi
güzel bir çalışma kaleminiz hiç susmasın sevgili
şairim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL