Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
aytekin
aytekin

Yalnızlık pusu kurmuş gecelere

Yorum

Yalnızlık pusu kurmuş gecelere

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1225

Okunma

Yalnızlık pusu kurmuş gecelere

Siliniyor zaman
Gece çekiyor perdesini
Tüm oyunlar satırbaşı

Oysa her şey yeni iklimler içindi
Dünün unutulmuşluğu
Yarınlara ulaşma telaşlılığında

Sürgü vurulmuş kapılar
Gecikmiş hayallerin izleri
Kuşatılan hayatın
Bozgun yemiş düşleri
Yıkılan yarınlara
Yakılan köprülerin eklenişi
Getirisi olmayan kârlar yumağı

Şimdi yaşam tüketiyor kendisini
Çelişki kendi ağını sindiriyor
Ak saçlarını kıyılara salan deniz
Yeni yalnızlıkları bekliyor

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yalnızlık pusu kurmuş gecelere Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık pusu kurmuş gecelere şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlık pusu kurmuş gecelere şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
26.9.2013 21:04:17
5 puan verdi
Sitem dolu şiir okudum üstadım.........
Yüreğine kalemine sağlık
Yürek sesin hiç susmasın
________________________________________Saygılar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL