Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Bilardocu05
Bilardocu05

KASMA KENDİNİ

Yorum

KASMA KENDİNİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

883

Okunma

KASMA KENDİNİ

Aklın yolu bir , fikrin yolu dandikse eğer sen kendi yolunu bil.

Yere vursam yer incinir
Defe koysam bel incinir
Suya koysam su incinir
Toprak olsan yattığın yer incinir

Kötüde olsa sana söz incinir
Arkası dönük bakan göz incinir
Uzanan dosthane el incinir
Yüzüne değen yel incinir




Uçuk

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kasma kendini Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kasma kendini şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KASMA KENDİNİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL