Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Ölelim aşktan

Yorum

Ölelim aşktan

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

669

Okunma

Ölelim aşktan

sesimde sesinin çığlıgı yukseliyor
bu bekleyiş,bu sıcaklık,bu hasret
cırcır böceklerinin çığlıkları bu yüzden
yüreği kocaman güzel sevgili
kaç hasret yangını senin düşlerin

beni sarhoş et,felekten çalalım bu gece
cır cır böcekleri bizi kıskansın
ölelim aşktan
kim kime dum duma
kimin umrunda

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölelim aşktan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölelim aşktan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölelim aşktan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL