Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sahbeyit
sahbeyit

GÖLGEDEN KALAN

Yorum

GÖLGEDEN KALAN

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1096

Okunma

GÖLGEDEN KALAN

"Madem bu kadar heveslisin karanlığa"
Dedi ve
Yürüdü geceye gölge...
Sürüp siyahı yüzüne
Susup sessizliğine
Bir derviş gibi
Sessizce...


yumdu gözlerini
kaybedilmiş sırlar gibi
koyup omuzuna başını
kokusu sinmiş gitmelerin
iki damla gözyaşına inat
kayboldu nefes nefes
gecenin izi düşerken yüzüne
bir sarı taksinin ardından
eylüle sitem etti
ne varsa yalnızlık adına

soldu gece
tutsak edip aşka kendini
kayboldu
kınını kesen bıçak gibiydi kalem
kendi cümlelerine kanadı
yıldızlara ilişti karanlık
bir beyaz kağıda düşer gibi
düştü kadim harfler

tutuldu dili aşkın
isyana döndü şiir
döktü yüzünü gölge
kesildi nefesi rengin.
bütün renkler siyaha...
madem ki
bu kadar hevesli karanlık

şimdi
bütün suç gecenin...
hadi git...


ŞAHBEYİT
FATİH ŞAHİN IŞIK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gölgeden kalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gölgeden kalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖLGEDEN KALAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL