Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
İkram Gökhan Akcebe
İkram Gökhan Akcebe

Üzüldünüz Değil mi ?

Yorum

Üzüldünüz Değil mi ?

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

913

Okunma

Üzüldünüz Değil mi ?

Yaramaz ne olacak !
İçi içine hiç sığmaz.
Miniminnacık elleri,
Elinde boya kalemi,
Duvarlardan ayrılmaz
Kızsan, sen necisin ?
Kimsin, hiç aldırmaz.
Elindekini bırakmaz,
Çizer, çizdiğini boyar,
Dünya umrunda mı?
Hayır, tabiki de değil.
Anlamak istersiniz !
Alfabesi size uymaz,
Parmağıyla gösterir,
Yüzünü dönüp güler,
Oğlum gene ne yaptın,
Diyerek kızıp gülersiniz,
Üzüldüğünüz değil mi ?
Artık çoçuk değilsiniz !

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üzüldünüz değil mi ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üzüldünüz değil mi ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üzüldünüz Değil mi ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
savran
savran, @savran
6.9.2013 10:15:44


tebriklerrr
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL