Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İkram Gökhan Akcebe
İkram Gökhan Akcebe

Kaht-ı Rical

Yorum

Kaht-ı Rical

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

5902

Okunma

Kaht-ı Rical

Kaht-ı Rical

Birileri böyle öğretmiş bize!
İşlerimiz görülsün diye,
Ricali devletlilerin önünde
Ceketlerimiz önden ilikletilmiş !

Kaht-ı ricalmiş meğerse,
Bizim işlerimizi görenler!
Bir menfaat maksadıyla,
Birilerince bir yerlere yerleştirilmiş!

Adam gibi adamdır dedi,
Zabıtacı Rüstem Ağaya!
Hiç öyle demez iyi bilirim,
Ali’nin bir işi görülmemiş olmaya!

Tarihi hastalığımız bizim,
Bu veçhede Kaht-ı rical!
Layık olan işe gelmeyince,
Geliyor torpil, iltimas, adam kayırmaca!

İkram Gökhan Akcebe

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaht-ı rical Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaht-ı rical şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaht-ı Rical şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL