Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Alperena0b1c2
Alperena0b1c2

GEL GEL

Yorum

GEL GEL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

844

Okunma

GEL GEL

GEL GEL

Gözlerimle çektiğim fotoğrafını
Hiç bıkmadan dinledim,bütün lafını
Sakladığım aşkların şu en safını
Anlayıp da gel gel...

Gönlümde hissettim bütün kokunu
Harcadın koymadın,varla yokunu
Çektiğim acının bunca şokunu
Hissedip de gel gel

Akıttığım yaşla yıkadım yastığımı
Hiç demedim sana hep küstüğümü
İçimde fırtınaların estiğini
Bilip de gel gel

Beynimde duyduğum güzel sesini
Dediler:’Özledin bunun nesini’
Bağlandığın o dünya kafesini
Kırıp da gel gel

Akvaryumda esir yaşayan balığı
Bugün de dağıttım ortalığı
Yakalandığın şu amansız hastalığı
Yenip de gel gel...
Abdurrahman KAHRAMAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gel gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL GEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL