Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
uranus
uranus

izohipsiz adam

Yorum

izohipsiz adam

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

784

Okunma

izohipsiz adam











yalnız kalınca anladım
kaypak bir adam olduğumu
dipsiz göllere atlarcasına
illede mavi diyerek
nice dilberlerin gözlerinde
kör ölüme boğulduğumu



bazan mekânı iyi tutturuyorum
bir ela dürtüyor beni şimalden
dayanamıyorum buz gözlüme
gideyim derken şark ellerine
mazimi roma meydanında unutuyorum



şirlerimin arasında bile
ebruya dönüyor us’um
bütün parmaklarım boyalı
diyerek
yeşili nasıl çıkarmalı
dönüyorum yarım bıraktığım kilime



suçum değil
kıtaların arasında kaldığım
çabalarım ondandır ki
sevgiye daraldığım



şimdi inadına
mesleğim ya
kaydırıyorum yıldızları birer birer
zor kaldığımda parlamasınlar
olur ya dilek tutarım
elime ayağıma dolanmasınlar












kasım

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İzohipsiz adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İzohipsiz adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
izohipsiz adam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL