Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ibrahimcoban
ibrahimcoban

Utanma benden

Yorum

Utanma benden

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1637

Okunma

Utanma benden

Utanma benden

Utanma benden ,
Sevda kelimeleri iki dudağının arasında,
...saklanmasın

o yer benim,
orada ömrüm eskiyecek,
ömrümde gözlerin,
gözlerinde gözlerim eskiyecek

gözlerimde ,
cennetten yağmalanmış gamzelerin olacak,

gamzelerin
yüreğim eskiyene kadar eskimeyecek,

ve benim yüreğim,
hiç eskimeyecek.

ve sen olacaksın,
aşık olacağım,
eskimişlikleri eskiteceğiz,
utanmayacaksın,
gözlerime bakacaksın,
kılıç kalkan kuşanacağım,
ayrılığın düşmanı,
sevdanın asker olacağım,
ve sen..
askerin
aşk yeri olacaksın ,

yüreğim cephe olacak,
orada yaşayacaksın,

ellerimde gözyaşlarımdan bozma,
bir silah olacaksın ...

ve ben bazen ayrılığı vuracağım ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Utanma benden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Utanma benden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Utanma benden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NAZAN DEMİR
NAZAN DEMİR, @nazandemir
18.7.2013 14:40:46
5 puan verdi
sahiplenen, koruyan aşık tavrı.
Güzel, aşkın en güzel hali.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL