Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-

SENSİZ HATIRALARIN UÇURUMUNDA

Yorum

SENSİZ HATIRALARIN UÇURUMUNDA

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

691

Okunma

SENSİZ HATIRALARIN UÇURUMUNDA

SENSİZ HATIRALARIN UÇURUMUNDA

Dün yine gezdim sensiz hatıraların uçurumunda.
Gezen ben miydim ruhum muydu? Bilemedim.
Vaveyla vaveyla bakar iken gözlerim hatıralarımda gözlerine
Sözler parça parça dökülürken hatıralarımın uçurumuna
Gezen ben miydim ruhum muydu bilemedim
Sana bir avuç sevgi sunarken ellerine kalbimden
Hatıralarımın koridorunda hayallerim ufkunda
Sen yoktun ve ben yine sensiz gezdim,
Ellerime vurulan sensizlik zinciri ile
Hatıraların uçurumunda.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sensiz hatıraların uçurumunda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz hatıraların uçurumunda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZ HATIRALARIN UÇURUMUNDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL