Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Erdoğan ŞAR
Erdoğan ŞAR

Seninle...

Yorum

Seninle...

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1021

Okunma

Seninle...



Ne kadar da yakinmisiz birbirimize aslinda,
Onca mesafe olsada aramizda,

Yüregimiz bir atiyormus gündüz gece,

Seni yasatiyormusum ben dizelerimde,

Sevmenin en güzelini en saf yönünü ögrettin sen bana,

Oysa hic inanmazdim böyle güzel kutsalliga,

Seninle dünyaya olan baskis acim degisti,

Yüregim senin sevginle iyilesti,

Özlem nedir senin sayende anladim,

Seninle olan sohbetlere bir türlü doyamadim,

Hani hep dersin ya sen bana,

Benle kal;

Ve sakin ben birakma

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seninle... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seninle... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seninle... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
keskinbasak
keskinbasak, @keskinbasak
9.7.2013 13:08:25
5 puan verdi
uzakta da olsa sevdiğin aslında kalbi kalbinin dibindedir...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL