Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
byrmsr
byrmsr

karmıkaraşık – 6

Yorum

karmıkaraşık – 6

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

899

Okunma

karmıkaraşık – 6

karmıkaraşık – 6

“hatırlarsın giden geri gelemez derdim
sen terk etmedin ben gitmene izin verdim

mutlaka gerçekleşecek senli düşlerim
son ana dek tut elimi yoksa düşerim

istanbul uyanıksa vatan uyanmıştır
anla artık bıçak kemiğe dayanmıştır

kelle sayısı yetmez koltuğu tutmaya
ağaç gezi taksim derken tuttu bu maya

çapulcular eylem yapar gezi parkında
ey nazım usta padişah bunun farkında

kendimizi koruyoruz biber gazından
gün değil gelecek kurtulur en azından

yanlış sevgili ayrılmayı kabullenmez
düş yakamdan artık her kuşun eti yenmez

durduğuna bakma fırtına estirecek
izle bak gelecek günler ne getirecek

durmak gitmekten iyi benim durasım var
avcı olup seni kalbinden vurasım var
*
çok doğurgandır yaşadığımız bu toprak
firavunu bile devirir iki çıplak…” 20.06.2013
bayram eser



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Karmıkaraşık – 6 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karmıkaraşık – 6 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
karmıkaraşık – 6 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL