Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
rifocin
rifocin

'...........'

Yorum

'...........'

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1573

Okunma

'...........'

'...........'

Yaşamak;
şerefiyle belaya sataşmaktır
Sürüler halinde kirlenirken insanlar,
beyaz kalmak uğruna inadına savaşmaktır
yalanlar,gerçeği olmuşken yüreklerin
kendini aramak doğrulukta kaybolmaktır.
Yiğitlik;
bütün sahte benliklerin
arasında BEN olmaktır.




’S....aya ithafen’

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
'...........' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz '...........' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
'...........' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ma
maniple, @maniple
5.2.2007 19:02:34
bulaşıcı hastalık gibidir insanlar.her insan bir digerinden hastalık kapmaya cok müsaittir.beyaz kalmak hakikaten zor.yiğitlik biraz da başkalarını beyazlaştırmak değil midir?
güzel şiir...
orhan
orhan, @orhan
13.12.2006 00:16:01
Eyvallah Rifo
Her sözüne Eyvallah
Kaleminin Kudretine demeli ki Maşaallah
Yürek olmuş Beynin

Şiirini çok sevdim

Sevgi Selam
(Mustafa Çetiner)
(Mustafa Çetiner), @mustafa-cetiner
12.12.2006 21:18:04
Çok anlamlı ve çok güzel bir şiirdi.
Yüreğinize sağlık.Selamlar....
loreena
loreena, @loreena
12.12.2006 19:41:36
işte bu şiir beni anlatıyor..beni,beni,beni,beni....
DİLENCİ_, @dilenci-
12.12.2006 19:39:47
Sürüler halinde kirlenirken insanlar,
beyaz kalmak uğruna inadına savaşmaktır
HELAL OLSUN FİLOZOFİK BİR DİZE..
KUTLARIM
SAYGILARIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL