Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kaandoğan
Kaandoğan

Gözlerim Arıyor

Yorum

Gözlerim Arıyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

926

Okunma

Gözlerim Arıyor


Hayallere dalıyor gözlerim, ne zaman kapatsam.
seni görüyorum kafamı çevirip nereye baksam.
seni unuttum deyip, hangi dostuma haykırsam.
sitem etsemde yine gözlerim seni arıyor.

içtiğim suda sen varsın sanki,boğazımda kalıyor.
attığım her adımda sen varsın,gölgelerimde sen.
yalnız hissetsem kendimi, götürcesine rüzgar esiyor.
rüzgarlara dur demiyorsun, uzaklaşıyorum gittikçe ben.

yarım kalan bir şiir misali, duruyor kağıt üzerinde,
kalemi elime alıp, tamamlayacağım zamanı bekliyor.
sen yarım kalmış bir aşksın, yer bulmuşsun kalbimde,
aşkı söküp atamıyorum, ama aşkı tamamlayamıyorum.





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerim arıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerim arıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözlerim Arıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL