Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kaandoğan
Kaandoğan

KİM

Yorum

KİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1025

Okunma

KİM


Dert sararsa acizlikle tüm bedenini.
Derman bulmak için sığındığın kim.
Hiç düşünür müsün derdin sebebini.
Bir zamanlar kalbini kırdığın kim.

Sebebsiz cana gelir mi hiç dert.
Ya ettiğini buldun, yada bir sınavdasın.
Dertli olduğunda insanlara olursun sert.
Attığın her adımda bil ki isyandasın.

Dertli insanlar ağlar iken bir kenarda,
Derdini dinleyen yok, duruyor sakin.
Derdini dinleyen insanlar varken hayatında,
Onları çiğneyip geçerken,güvendiğin kim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL