Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bluesea
bluesea

TUTSAK

Yorum

TUTSAK

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,3

Puan

826

Okunma

TUTSAK

TUTSAK

KUŞLAR KADAR ÖZGÜR OL
AMA SEVDAYA TUTSAK
ÇOK SEVİP ÇOK SEVİLSEK
MUTLULUK HEP BİZE YASAK

SEVGİYİ AŞKI İÇİMİZE GÖMMÜŞÜZ
HEP YALANCI İNSANLARI HAYATTA GÖRMÜŞÜZ
OYSA NE KADAR DA ÇOK KÖRMÜŞÜZ
GÖZÜMÜZÜ AÇIP ARTIK AŞKI BULSAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

3.0

33% (1)

Tutsak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutsak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TUTSAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BEN-BUYUM
BEN-BUYUM, @ben-buyum
26.5.2013 13:53:22
3 puan verdi
BİZ GÖZÜMÜZÜ AÇSAK NE YAZAR Kİ; AŞKIN GÖZÜ KÖRDÜR NE ÇARE.
TEBRİKLER, İÇTENLİKLE DİLE GETİRMİŞSİN DUYGU VE DİLEKLERİNİ.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL