Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bluesea
bluesea

Benden uzak olma sevgili

Yorum

Benden uzak olma sevgili

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3145

Okunma

Benden uzak olma sevgili

Benden uzak olma sevgili

Benden uzak olma sevgili
Gözlerim arar gözlerinin büyüsünü
Hissetmeliyim sıcacık sevgini
Ömrüm sensiz bir viran
Sen ruhuma bahar içime doğan güneşsin
Gitme sevdiğim sensin benim yüreğim
Gidersen dayanmaz kalbim ayrılığa
Atma beni karanlığa
Her daim tut ellerimi
Sensiz yok olur giderim
Karanlıkta
Tut ellerimi
Bırakma

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Benden uzak olma sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benden uzak olma sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Benden uzak olma sevgili şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dosteli_
Dosteli_, @dosteli
3.5.2016 11:14:38
5 puan verdi
Başka ne istenir ki sevenden... güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL