Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Atilla Balıbey
Atilla Balıbey

DAMLA

Yorum

DAMLA

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1948

Okunma

DAMLA

Arama bulamazsın
Aşk İlkçağ’dan beri firarda..
Kim bilir kiminle?

Yaşamak zordur
Çiy damlası düşmüş teninle..

Sen gel
Çalıçırpı topla benimle..
Aynı ateşte yanalım seninle..

Atilla BALIBEY

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Damla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Damla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAMLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aliarif
Aliarif, @aliarif
14.10.2014 23:27:43
Aşkın ateşi ile yanmak, yanmaların en güzelidir şüphesiz.
Saygılar Üstad.
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
24.5.2013 14:52:04
5 puan verdi
İlk çağlardan beri firardaysa zor gelir,
Her seven acı çeker,aşkın acı olduğunu bilir.
Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL