Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
direniş
direniş

YORGUN KALDIRIMLAR!..

Yorum

YORGUN KALDIRIMLAR!..

( 6 kişi )

5

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2600

Okunma

YORGUN KALDIRIMLAR!..

YORGUN KALDIRIMLAR!..


Yağmur çiseliyor suskunluğun ortasına
Üşür kuş sesleri
Kanatları büzüşmüş martılar
Dudaklarında en hüzünlü şarkılar
Dallardaki tomurcuklar aç
Esen rüzgar ıslanır sırılsıklam
Adımlarım çiğniyor ıslak sokakları
Yorgun asırlık kaldırımlar
Güneşi arıyor böcekler gökyüzünde
Yuvalarında anne bekler yavrular
Yüreğimden sefalet akıyor
Solgun tebessümlere alevin düşüyor!..


Zafer Direniş
...
21 mayıs 2013 Salı 11.46 Lahey

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Yorgun kaldırımlar!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorgun kaldırımlar!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YORGUN KALDIRIMLAR!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Beşeri Aşkların Şairi
Beşeri Aşkların Şairi, @beseriasklarinsairi
26.5.2013 10:45:19
5 puan verdi
Tebrik ederim muhteşem bir eser yüreğine sağlık tebrikler sevgiler
Etkili Yorum
ha
hayal deniziii, @hayaldeniziii
21.5.2013 21:49:12
Dallarda ki tomurcuklar aç.

Kırılgan, ürkek, şaşkın ve üşümüş halde ki tomurcuklar, aç kalmış. Çünkü sevgilinin yokluğunda kış gelmiş satırlara. Böcekler bile hasret kalmış güneşin sıcak yüzüne. Beklemekten yorulmuş kaldırımlar Sessiz bir bekleyiş içinde sanki tüm canlılar.

Solgun tebessümleri canlandırıp costuracak biri bekleniyor. Dallarda ki tomurcuklar aç. Gecikmez inşallah.

Şiirin sevgi ve özlemi ifade ediş biçimini çok beğendim.

Saygılarımla.



hayal deniziii tarafından 5/21/2013 9:49:35 PM zamanında düzenlenmiştir.
Fazilet Bayraktar (M-Kiba
Fazilet Bayraktar (M-Kiba, @fazilet-bayraktar-m-kibar-gul
21.5.2013 19:43:00
5 puan verdi
Hüzünlerle dolsada yüzün, hep o konuşurmuş o kuşlar.
Ah kankiş yüreğin soğuk ayazlara gitmiş
Var olsun gönlün saygı ve selamlar gurbet diyarına
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
21.5.2013 17:52:53
5 puan verdi
Sevgili Zafer Ağabey


Solgun tebessümlere alevin düşüyor!..

Az önce yüzümü yıkadım yorgunluktan ve imza atmaktan gözlerim kanlanmış olsun diyorum biyolojik yaşım genç olsun diyorum hala kalbim çocukluğunda saf ama bir o kadar da şer.

Sevgi saygı ve selam ile.
Râzı.
Râzı., @rzi-
21.5.2013 15:28:02
Yüreğimden sefalet akıyor


Razıyım sefalet akan yüreğe
ben yüreği kaybettim sanırım...


tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL