Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Kul Armagan
Kul Armagan

Zamane gençleri

Yorum

Zamane gençleri

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

622

Okunma

Zamane gençleri

Oğlan kız beğenmez,tuhaf bir zaman,
Dini kural vardır,desen anlamaz !
Kızlar söz anlamaz,usandık aman,
Saygı sevgi yoktur ,sözün dinlenmez.

Kul Armağan

19.5.2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zamane gençleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zamane gençleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zamane gençleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NURİ BAŞ
NURİ BAŞ, @nuribas
20.5.2013 07:47:02
Maalesef nesil şimdi böyle. Bir dörttlükte durumlarını güzel dile getirmişsiniz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL