Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
hacı gürbüz
hacı gürbüz

EBE DEDE DİLİ ©

Yorum

EBE DEDE DİLİ ©

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

817

Okunma

EBE DEDE DİLİ ©


Bir hevesle geldim köyüme
Muhtaç ebeme dedeme
Emir iş çok şu dillerde
Bu ne biçim tatil be

Koş tarlaya bekle şurda
Dil söylenir susmaz bana
Uyku uyutmaz sinek ana
Bu ne biçim tatil be

Gitme yanımızdan bir yere
Gencim ben duramam evde
Tavuk kuzu benim neyime
Bu ne biçim tatil be

Giderim az kaldı ararsınız beni
Çocuk gibi yaşlılar sanki
Anlasalar tatile geldiğimi
Bu ne biçim tatil be

Hacı gürbüz.
05 08 1996

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ebe dede dili © Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ebe dede dili © şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EBE DEDE DİLİ © şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL