Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
niyake
niyake

Bekleyiş

Yorum

Bekleyiş

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

927

Okunma

Bekleyiş

Bekleyiş


İşte bahar işte ben
Gözlerim yaşlı kalbim perişan
Bir ümit vardı içimde
Sen yanımda olduğun zaman

Şimdi kendimi bile tanıyamıyorum
Sensiz dünyada gülmeyi istemiyorum
Ben yinede seni bekliyorum
Yine seninle güleceğim diyorum

Kalbimde bir bekleyiş var
Bitmek bilmiyor sana giden yollar
Bitmiyor acılarım yorulmuş duygular
Bitmiyor kırık dökük anılar

Şafak Özışıl
(1979)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bekleyiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bekleyiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bekleyiş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL