Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
rebel_young
rebel_young

Ben ve Yanlızlık

Yorum

Ben ve Yanlızlık

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1028

Okunma

Ben ve Yanlızlık

Ben ve Yanlızlık


Herkesin arayıp bulamadığı,

Şu yalan dünyanın tek gerçeğisin.

Özgürlük kelimesi kadar kutsal,

İdam edilen mahkumun son sözü kadar değerlisin.

Bütün güzellikleri kendinde barındıran,

Bir insanın sahip olabileceği en güzel varlıksın.

Nazik ve nazeninsin,

Bir ressamın ilk eseri kadar özelsin.

Seni kelimelerle anlatamıyorum artık.

anlattıkça kelimeler anlamını yitiriyor.

Sonra mı?

Özlemin düşüyor yüreğime.

Uçurumlar,

Yıkımlar,

Acılar…

Bıraktığın gibiyiz.

Biz dediysem,

BEN VE YANLIZLIK….



Ahmet ÇORUKLUĞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben ve yanlızlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben ve yanlızlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben ve Yanlızlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL