Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
avnitemiz
avnitemiz

BİLMİYOR MUSUN?

Yorum

BİLMİYOR MUSUN?

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

889

Okunma

BİLMİYOR MUSUN?

Kalbine vurmuşsun onca kilidi
Ben sensiz açamam, bilmiyor musun?
Kırdın kollarımı, büktün belimi
Sen yoksan uçamam, bilmiyor musun?


Sonbaharda olur dalda iğdeler
Şu viran kalbimi gözlerin deler
Huriler sunsalar bana badeler
Sen yoksan içemem, bilmiyor musun?


Tükettik ömürden bunca yılları
Kuruttun fidanı, kestim dalları
Gönlümde umuttu yârin yolları
Sen yoksan geçemem, bilmiyor musun?


Bir söyle yaptığın cilve mi, naz mı?
Çektiğim çileler çok mudur, az mı?
Mevsimler kış mıdır, bahar mı, yaz mı?
Sen yoksan seçemem, bilmiyor musun?


15.04.2013
Avni Temiz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bilmiyor musun? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmiyor musun? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLMİYOR MUSUN? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
16.4.2013 00:20:01
5 puan verdi
Hep güzel dizeler okudum sayfanda hocam
Yürek sesin hiç susmasın
Yüreğin kalemin daim olsun
Saygılar.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL