Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
obsidyen
obsidyen

anlayamadığım

Yorum

anlayamadığım

( 5 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

4,8

Puan

860

Okunma

anlayamadığım

kaybettiğimiz şeyler var
kaybedip
bir daha bulamadığımız
ağlamadığımız
gözyaşları
bir çırpıda yokolan
ya unutmak olmasaydı
ya hiç hatırlamasaydık

yayla türküleri kadar soğuk
yürekler
çöp kutusu tüter
38 derece ateşte
çıkardığın bir gece
bomboş bozkırda yuvarlanan rüzgarın sesi
yan odadan gelen bir kaç hece
garip değil mi?

sesler diyorum sesler
kulaklarda üflenen
mışıltılar
üstelik birde anlıyorsun
birden düşmedin ya dünyaya
küssen ne yazar küsmesen ney?
onun için bebektik
alışmak için.

şimdi ben yazıyorum
sen okuyorsun
hayat ne garip
38 derece ne garip
yan odadan gelen heceler
bozkırda yuvarlanan rüzgar
küsmek, küsmemek
ne garip

07.04.2013

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

4.0

20% (1)

Anlayamadığım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlayamadığım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
anlayamadığım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL