Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
n.kaygısız
n.kaygısız

isimsiz bir şehre duvar..

Yorum

isimsiz bir şehre duvar..

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

866

Okunma

isimsiz bir şehre duvar..

on üçünde olunca
isimsiz bir şehre duvar
ne geceleri azaldı
günden
ne günleri gecelerden..

kara bir duvardı
zaman
ötesi baharsız
berisi
kış..

yazarı yoktu
yazmadı kederini
büyük beyler
ne dediler
derdine
okumadı
yazmadan okunmazdı..

bin duyup
bir söyledi
gününü
gecesini..

göçerken
elsizdi
ayaksızdı
köksüzdü
türküsünü söylediği dağlara..

iki çiçeği vardı
biri şubat karıydı
biri zemheri ayazı
baktıkça çığ oldu dertleri
baktıkça
üşüdü
elleri yüreği..

kadın
pek çoğunun ad koymadığı
şimdi ince bir sızı boğazında
adı gibi..

26/03/2013
ödemiş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İsimsiz bir şehre duvar.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsimsiz bir şehre duvar.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
isimsiz bir şehre duvar.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL