Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mehmetakkis
mehmetakkis

Kimsin sen

Yorum

Kimsin sen

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

629

Okunma

Kimsin sen

Kimsin sen içimdeki ses mi yoksa yoksa beni her defasında dize getiren mi yoksa sen o kişi misin adını hatırlamaya calıstıgım kişi beni terk eden kişimisin yoksa sen sen hala içimdemisin yasıyormusun yanında yokken nasıl barına bildin ben kendi bedenimi ayakta tutacak kadar dogru düzgün yemedim sen nasıl olurda yüregimin içinde hayatta kalabildin ben seni gömmüştüm hatırlıyorum ama fazla alkolluydum yoksa sen yerine beni mi gömdüm oraya geceleri ses cıkartan sen miydin birden uykudan uyanmama sebep olan kişimiydin
Kulagıma fısıldayan defalarca beni sevdigini söyleyip kalbime yön veren kişi mi peki madem içimdeki kişi sen isen dısarda gezen günün gün eden beni kıskançlık tirplerine sokan ihanet eden nefrete dolduran senden tiksinmeme sebep olan kişi kim .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kimsin sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimsin sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimsin sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL