Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
YAZAN3460
YAZAN3460

Çocuk

Yorum

Çocuk

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1207

Okunma

Çocuk

O kadar masum,
O kadar temiz ve masum,
Hayat senin gözünde nasıldır.
Anlat be çocuk.

Bir pamuk şekerine,
Belki de bir külah dndurmaya,
Satarmısın hayallerini,
Hadi anlat be çocuk.

Gamsız , dertsiz olmayı,
Misler gibi kokmayı,
Yumuk gözlerle bakmayı,
Anlat be çocuk.

Gel seninle yer değiştirelim.
Sen bu tarafa, ben öbür tarafa.
Kıyamam ezilirsin altında bunca sıkıntının.
Sen gül,kahkaha at atki şenlensin dünyam.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çocuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
mevsimsiz kar
mevsimsiz kar, @mevsimsizkar
20.3.2013 10:43:13
en güzel dönemdir çocukluk büyüklük ise her zaman daha acımasızdır tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL