(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
o masalarda ne sevgiler kaldı.. ne sevilenler terketti yüreklerini o yeşil çuhalı masaların kenarında.. ne isimler unutuldu masanın heyecanında... ne yüzler silindi hafızalardan. ne hayatlar masalrın altındaki çukurlara gömüldü... ruhunu emip içine hapseden o çuhaların kötü ruhundan ... kurtuldun .. sevimdim. sevindin. sevildin.. selam ile.
farklı bir akrostiş çalışması olmuş, deneysel şiirler canlı bomba gibidir; şairin üstünde şiirin patlaması an meselesidir. çok başarılı. kutluyorum. saygılar size.
Nedir bu be ,kum ar baz.uydurmak icin sacma sapan şeyler bazilikanun üç anlamini da bulmuş.birileri faz veriyor sen de allah ne verdiyse.neyse.izin değil.bana kalsa yazdırmazdim da.herkes yazıyor işte
Nedir bu be ,kum ar baz.uydurmak icin sacma sapan şeyler bazilikanun üç anlamini da bulmuş.birileri faz veriyor sen de allah ne verdiyse.neyse.izin değil.bana kalsa yazdırmazdim da.herkes yazıyor işte
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.