Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Co
Companion

MUHAMMED

Yorum

MUHAMMED

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1099

Okunma

MUHAMMED

Çağlar geçti,
Irmak aktı.
Rüzgar esti,
Güneş battı.
Değişmeyen tek ses kaldı
Senin sedan
Ya Muhammed


Sen,
Tarihe yön veren irade.
Sen,
Ruhlarda sönmeyen meşale.
Güneşin ışığındaki hâle,
Senin nurun
Ya Muhammed.


Dünya döndü,
Gece oldu.
Mazi öldü,
Ati doğdu.
Değişmeyen tek yüz kaldı,
Senin siman
Ya Muhammed.


Sen,
Tarihe yön veren irade,
Sen,
Ruhlarda sönmeyen meşale.
Güneşin ışığındaki hâle,
Senin nurun
Ya Muhammed



Turgay EVREN


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Muhammed Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Muhammed şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUHAMMED şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL