Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
babstone
babstone

gönüldeki mesafe.....

Yorum

gönüldeki mesafe.....

( 4 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1456

Okunma

gönüldeki mesafe.....

gecenin karanlığı çöktüğünde üzerime,
bihaber kalmışken gönül özünden....
kelimeler buz tutar ,dudaktan çıkar,
havada askıda kalır, doğana kadar güneş....

yokluğunun arkasına saklanır birisi,
emin ol yokluğunun tek yolcusudur o......
kimseye benzemez kimsede olmaz,
sende kalmıştır sadece, bir yere ayrılamaz.....

nim kalmıştır okunası hikayeler, yokluğunda,
dişlediğim tahta ayraç hala aynı sayfada,
resimdeki öpülesi dudaklara dokunamasam da,
çaktım çiviyi yokluğunun bir ucundan bir ucuna....


26,şubat,2013 babstone

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gönüldeki mesafe..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönüldeki mesafe..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gönüldeki mesafe..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
26.2.2013 19:57:11
5 puan verdi
Saygıdeğer üstadım yüreğinize sağlık
güzel bir şiir daim saygılarımla.......

İsmail Gündüz
İsmail Gündüz, @ismail-gunduz
26.2.2013 14:16:22
5 puan verdi
çok güzel olmuş,tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL