Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mehmet Akif Tiryaki
Mehmet Akif Tiryaki

Dermanı Tez Gelecek

Yorum

Dermanı Tez Gelecek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1993

Okunma

Dermanı Tez Gelecek

Dermanı Tez Gelecek



Ben ki buğday tanelerini gördüm; aklımda ekmek canlandı.
Taneler saçıldı dünyam karardı
Bedenim terledi yüzüm kızardı
Hak ararım halktan içeri,
on iki nefis var bende
hepsi birbirinden azgın birbirinden deli

İçim dışım birdir güven dost bana,
benim dostum isen aşktan sor bana.
Kararmışsa yüreğin gece gibi kapkara,
misafirine nasıl gel diyeceksin,
gelmesi imkansızı bekleyeceksin.

Boşuna bekleme dost gelmeyecek,
ana çocuğuna yemek verecek.
Senin sofran nasıl neş’elenecek,
anne şekerli su ile yasak savarsa.

Değişmek suç değil yıka gönlünü,
Padişahı davet et çöz düğümü,
“-estağfurullah” de dene gücünü,
az irade ile çok iş başaracaksın,
dermanı tez gelecek şaşırıp kalacaksın.



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dermanı tez gelecek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dermanı tez gelecek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dermanı Tez Gelecek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL