Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
bu
bu.se.esila

Sana

Yorum

Sana

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

715

Okunma

Sana

Bir düştü senle hikayemiz
Umutsuz bir tekne limana ulaşamayacak
Senle bir hayat paylaşmak şöyle dursun
Tenine hasret geçecek yıllar
Tam geçecek derken başladı masalımız
Tam masaldı
Uyanınca yani basımda görmek seni
Kokunu çekmek en derinime hayal gibiydi
Onca yıl gecti meleğimiz bile geldi
Ama her sabah düşünürüm aynı şeyi
Sen bana ben sana tutsak yıllarca
Kilit takmak olmuş moda
Kilidine ne gerek
Kalplerimiz sözlerimiz kitlenmis
Sonsuza dek...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
üzgüngözyasları
üzgüngözyasları, @uzgungozyaslari
6.2.2013 13:54:02
güzeldi ...kaleminiz daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL