Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
bu
bu.se.esila

Mutsuz ve umutsuzum

Yorum

Mutsuz ve umutsuzum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

750

Okunma

Mutsuz ve umutsuzum

Dün uykusuzdum
Bugün alabildiğine mutsuz ve umutsuzum
Ceza mı veriyorsun
O büyük aşkını taşıyan yüreğinle
Peki söyle neyin intikamı bu sevgilim
Sana olan sonsuz sadakatimin mi yoksa
Sana olan sonsuz aşkımın mı?
Hangisi seni bu hale getiren ya da ne?
Senden isteklerim ne suya yazmandı ne de bulutlara yükselmen
Sadece benim huzurlu olmamı sağlamaktı
Ama zor olanda buydu değil mi?
Benim huzurumun senin huzursuzluğun olduğunu bilemedim
Düşünemedim işte
Yarım bıraktın ya bundan sebep mi hıçınlığın
Bundan sebep mi yüzündeki o kıvılcım?
Neyse ne aslında
Beni darmadağın ettin yine
Sebebim oldun
Mutsuzum ve umutsuzum
Ağlıyorum...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mutsuz ve umutsuzum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutsuz ve umutsuzum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutsuz ve umutsuzum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL