Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ÜSTAD Ferhat ALTUNAY
ÜSTAD Ferhat ALTUNAY

SAKIN DÜŞME.

Yorum

SAKIN DÜŞME.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

915

Okunma

SAKIN DÜŞME.

Mutluluk rüzgarına kapılmışken şu gönlüm.
Böyle sürecek sandım bitene dek bu ömrüm.
Ayrılık yeli esip seni kalbime gömdüm.
Mutluluğu ararken aşkı ellerde gördüm.

Sakın düşme arkadaş yanma sen benim gibi.
Sen git kendi yoluna sorma benim halimi.
Mutluluğa uzanan şu meçhule elimi.
Sakın tutma arkadaş yanarsın benim gibi.
Ferhat ALTUNAY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sakın düşme. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sakın düşme. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAKIN DÜŞME. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL