Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

AŞK OD'UNA YANIYOM

Yorum

AŞK OD'UNA YANIYOM

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

867

Okunma

AŞK OD'UNA YANIYOM

Aşk od’una yanıyom
Gözlerine kanıyom
Öyle güzelliği var
Sanki bir düş sanıyom

Bu kız beni görmeli
Bana gönül vermeli
Yaslanıpta sineme
Saçlarını örmeli

Ruhumu hep kapladı
Kalbime ok sapladı
Bulutlarda uçuyom
Yürek başka hopladı

06.10.2007

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Aşk od'una yanıyom Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk od'una yanıyom şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK OD'UNA YANIYOM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
19.12.2012 15:48:04
GÜZEL ŞİİRİ VE ŞAİRİ KUTLARIM SELAMLAR SAYGILAR...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL