Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Hâl Hatır Sorayım Dedim

Yorum

Hâl Hatır Sorayım Dedim

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

40

Okunma

Hâl Hatır Sorayım Dedim

Hâl Hatır Sorayım Dedim

Çoktandır hiç görüşmedik
Dertleri de bölüşmedik
Alo deyip konuşmadık
Hâl hatır sorayım dedim

Kestiniz mi koyun kuzu
Attınız mı biber tuzu
Eridi mi dağın buzu
Hâl hatır sorayım dedim

Orada nefesler nasıl
Orada efesler nasıl
Orada kafesler nasıl
Hâl hatır sorayım dedim

Mehmet amca yaşıyor mu?
Mahmut karı boşuyor mu?
Kız peşinde koşuyor mu?
Hâl hatır sorayım dedim

Elma toplardık seninle
Oynar hoplardık seninle
Defter kaplardık seninle
Hâl hatır sorayım dedim

Anılar bir bir canlandı
Yakuphan der yürek yandı
Bizim yediğimiz nandı
Hâl hatır sorayım dedim

Yakuphan Kılınç
Not: Bu şiir hayal ürünüdür.
•05.01.2025 14:45 --- 08.01.2025 00:45, 00:48, 00:52, 01:00, 01:04 tarihlerinde ve saatlerinde kıtalar hâlinde sosyal medyada yayınladım.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hâl hatır sorayım dedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hâl hatır sorayım dedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hâl Hatır Sorayım Dedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL