Bir insana iki türlü bilgi nasip olur : biri, başkaları tarafından verilen, diğeri ve en önemlisi ise, kendi kendine kazanılandır. -- gibbon
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç
@yakuphankilinc

Soğan Ekmek Yiyelim

10 Nisan 2018 Salı
Yorum
Şiirgram

Soğan Ekmek Yiyelim

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

5796

Okunma

Soğan Ekmek Yiyelim

Soğan Ekmek Yiyelim

Şehir de ilaç olmaz bir derdin yarasına
Köyümüzde yamalı elbiseler giyelim
Burda çalışmaktansa bir ekmek parasına
Köyümüze dönelim soğan ekmek yiyelim

Ekelim tarlaları kazalım toprağını
El açıp hâlimizi yaradana diyelim
Buram buram taptatlı saralım yaprağını
Köyümüze dönelim soğan ekmek yiyelim

Yakuphan Kılınç

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Soğan ekmek yiyelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soğan ekmek yiyelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Soğan Ekmek Yiyelim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
10.4.2018 22:35:09
Aslında en doğrusuda bu olsa gerek yüreğine sağlık usta
Kalemin susmasın
__________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ