İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
Talat Özgen
Talat Özgen

İçinde sen ve ben var oldukça...

Yorum

İçinde sen ve ben var oldukça...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

953

Okunma

İçinde sen ve ben var oldukça...

dokunma,

hayalime dokunma
sen varsın ya içinde
bu benim tek tesellim
şu zalim dünyada,
dokunma...

hayat bir ömür
hayat bir özlem
hayat bir umut
hayat sen ve ben...

ağlatma,

gözlerimi ağlatma
tek pencerem açılan sana
bırak gülsünler
inat şu dünyanın yalanına,
ağlatma...

hayat bin dert
hayat bin kahır
hayat bin çile
hayat bazen de sabır...

aldanma,

yaşananlara aldanma
sen varsın ya içinde
bu bana yeter artar
belki karşılığı öbür dünyada,
aldanma,
aldırma...

hayat bir aşk
hayat bir sevda
hayat binbir güzellik
unutma,
içinde sen ve ben var oldukça...

(Berlin,10,12,2012)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İçinde sen ve ben var oldukça... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçinde sen ve ben var oldukça... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçinde sen ve ben var oldukça... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL