Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Suat Tutak
Suat Tutak

Öğretmenler Günü Kutlaması

Yorum

Öğretmenler Günü Kutlaması

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1005

Okunma

Öğretmenler Günü Kutlaması



Tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ’nün kutlu olmasını temenni eder ömür boyu mutlluklar sağlıklar ve esenlikler dilerim. Nice yıllara başarı ve sağlıkla.

24.11.2012
Suat TUTAK
Garip Şair

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öğretmenler günü kutlaması Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğretmenler günü kutlaması şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğretmenler Günü Kutlaması şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir
7.12.2012 23:30:58
5 puan verdi
Çok geç rastladım ama sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun sayın hocam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL