Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
avnitemiz
avnitemiz

KENDİMDEN VAZGEÇTİM SENDEN GEÇMEDİM

Yorum

KENDİMDEN VAZGEÇTİM SENDEN GEÇMEDİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

866

Okunma

KENDİMDEN VAZGEÇTİM SENDEN GEÇMEDİM

Ben seni bir başka sevmiştim gülüm,
Kendimden vazgeçtim senden geçmedim.
Sevdandan yıllarca çeksem de zulüm,
Kendimden vazgeçtim senden geçmedim.

Masum bakışınla yakarken beni,
Sonbahar günüydü görüşüm seni,
Ne kadar istedim bilsen sevmeni,
Kendimden vazgeçtim senden geçmedim.

Sevince kendimle eşledim seni,
Mutlu bir yuvada düşledim seni,
Sen bedbaht ederken seni seveni,
Kendimden vazgeçtim senden geçmedim.

Hüznü andırıyor güneş doğarken,
Nasıl gülerim ki yürek ağlarken,
Hasretin yıllarca beni boğarken,
Kendimden vazgeçtim senden geçmedim.

16.11.2012
Avni Temiz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendimden vazgeçtim senden geçmedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendimden vazgeçtim senden geçmedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİMDEN VAZGEÇTİM SENDEN GEÇMEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL